Anydesk

AnyDesk is een handige softwaretool die je kunt installeren om hulp op afstand te krijgen bij technische problemen op jouw computer.

Met AnyDesk kunnen we op afstand jouw computerscherm zien en bedienen alsof we zelf achter jouw computer zitten. Dit maakt het gemakkelijk om je te helpen met het oplossen van problemen en het overzetten van bestanden, zonder dat we fysiek aanwezig hoeven te zijn.

Microsoft

• Klik op de knop hieronder om AnyDesk te downloaden.
  • Open het gedownloade bestand en volg de instructies om te installeren.

Apple

• Klik op de knop hieronder om naar de website van Anydesk te gaan.
  • Ga vervolgens naar de App Store, zoek naar "AnyDesk" en klik op download.
  • Wacht tot de installatie is voltooid.
  • Volg de extra instructies om toestemming aan Anydesk te geven: Apple Toestemming Instructies
Na de installatie van AnyDesk, open je de applicatie op je computer.
  • Je zult een uniek AnyDesk-adres zien dat bestaat uit cijfers en letters.
  • Geef dit adres door aan de persoon die jou gaat helpen.
  • Zodra zij dit adres invoeren op hun AnyDesk-applicatie, kunnen ze jouw computerscherm zien en bedienen om je te helpen met eventuele technische problemen.
Terms & Conditions – AnyDeskPrivacy Policy of AnyDesk